Трансфер Ярмоленка можуть здійснити лише британські клуби - агент

Поділитися
Трансфер Ярмоленка можуть здійснити лише британські клуби - агент Трансфер лідера збірної України та київського "Динамо" зможуть організувати лише в Британії
Андрій Ярмоленко навіть після продовження контракту з "Динамо" залишається одним з найбільш затребуваних футболістів в Європі. За різною інформацією, динамівського лідера хочуть бачити в своїх рядах в декількох європейських клубах.

Відомий футбольний агент В'ячеслав Заховайло вважає, що трансфер Андрія Ярмоленка зможуть здійснити лише представники британських клубів.

За словами фахівця, один з кращих динамівців повинен мати хороші умови в іншому клубі, а також за викуп його контракту в "Динамо" доведеться заплатити значну суму.

"Ярмоленко дуже дорогий футболіст. Італійці, ті ж німці, не зможуть викупити його контракт у "Динамо", тим більше виконати особисті умови гравця. Тільки англійці здатні на такого роду угоду", - цититрует портал 1football.info агента.

Подібну заяву Заховайло зробив після того, як в італійській пресі з'явилася інформація про його можливе придбання італійським "Інтером". Більше того, ЗМІ стверджували, що найближчим часом "Динамо" навіть отримає офіційний запит від "чорно-синіх".

Додамо, що нещодавно Ярмоленко став найкращим асистентом в історії збірної України. На його рахунку після матчів "синьо-жовтих" з Білоруссю і Македонією - 15 гольових передач.

Раніше повідомлялося, що Ярмоленко наблизився до Артема Мілевського в списку кращих бомбардирів київського "Динамо". За п'ять років виступів у Києві на його рахунку 86 голів. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі