Трансфер Погба в "Манчестер Юнайтед" став рекордним в історії футболу

Поділитися
Трансфер Погба в "Манчестер Юнайтед" став рекордним в історії футболу Погба повернувся в "МЮ" © manutd.com
Манкуніанці таки купили французького півзахисника у "Ювентуса".

Манчестер Юнайтед" оголосив про трансфер француза Поля Погба з "Ювентуса". Цей перехід став рекордним в історії футболу.

"МЮ" заплатив за французького півзахисника 105 мільйонів євро плюс можливі бонуси в розмірі 5 мільйонів. Погба підписав з англійським клубом п'ятирічний контракт.

Раніше найдорожчим гравцем в історії футболу був півзахисник Гарет Бейл, за якого "Реал" у 2013 році заплатив "Тоттенхему" 100 мільйонів євро. На другому місці розташовувався трансфер Кріштіану Роналду з "МЮ" в "Реал" в 2009 році за 94 мільйони, а на третьому - недавній перехід Гонсало Ігуаїна з "Наполі" в "Ювентус" за 90 мільйонів.

"Дуже радий повернутися в "МЮ". Цей клуб завжди займав особливе місце в моєму серці. З нетерпінням чекаю можливості попрацювати з Моуріньо. Я провів чудовий час в "Ювентусі", у мене залишилося багато чудових спогадів про клуб і моїх партнерів по команді, яких я вважаю друзями.

Проте я вирішив, що це правильний момент, щоб повернутися на "Олд Траффорд". Чекаю моменту, коли зможу виступити перед нашими вболівальниками. "МЮ" - це правильний клуб для мене, щоб досягти у футболі всього", - підкреслив Погба.

Читайте також: "Манчестер Сіті" підписав форварда збірної Іспанії

Зазначимо, що Погба перейшов в "Ювентус" зі структури "Манчестер Юнайтед" у 2012 році і завоював у складі італійського клубу 9 трофеїв, а також грав у фіналі Ліги чемпіонів. У минулому сезоні Погба відіграв за "Ювентус" 49 матчів у всіх турнірах, відзначившись 10 голами і 16 асистами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі