Тимощук став гравцем "Кайрата"

Поділитися
Тимощук став гравцем "Кайрата" Тимощук буде догравати в Казахстані © ФК Кайрат
Український півзахисник продовжить кар'єру в Казахстані.

Офіційний сайт "Кайрата" повідомив про підписання контракту з українським ветераном на півтора року. Тимощук буде виступати під номером 44.

"Я дуже радий тому, що мені вдалося перейти в цей клуб. Дуже довго спілкувався з президентом, був на матчі, зміг подивитися рівень футболу і оцінити команду, тому із задоволенням прийняв пропозицію".

"Справді, були пропозиції, причому не тільки як футболісту, але і по роботі в футбольних структурах. Я вже говорив раніше, що поспілкувався з керівництвом і побачив прагнення клубу і той напрямок, якого клуб буде слідувати. У такій обстановці будь-якому футболісту хочеться працювати і прагнути до досягнення мети", - сказав Анатолій.

У кінці минулого місяця Анатолій Тимощук був помічений на одному з матчів казахської Прем'єр-ліги за участю "Кайрата", однак тоді преса стверджувала, що 36-річний футболіст збірної України не зміг домовитися з клубом про умови особистого контракту.

Пізніше стало відомо, що пітерський "Зеніт" запропонував Тимощуку роботу в структурі клубу, але півзахисник зробив вибір на користь продовження кар'єри гравця.

Читайте також: Тимощук може працевлаштуватися в Казахстані

Нагадаємо, Тимощук грав за "Зеніт" з 2007 по 2009 роки, вигравши Кубок УЄФА, а повернувся в пітерський клуб в 2013 році після чотирьох років в "Баварії". Однак після повернення задовольнявся в команді роллю запасного. Всього у складі "Зеніту" він провів 150 матчів, в яких забив 18 м'ячів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі