Тимощук може продовжити кар'єру футболіста

Поділитися
Тимощук може продовжити кар'єру футболіста Тимощук готовий продовжити кар'єру © XSport.ua
Ветеран українського футболу поки не зважився вішати бутси на цвях.

Колишній півзахисник збірної України Анатолій Тимощук поки не визначився - продовжувати кар'єру гравця або спробувати сили в ролі тренера. Про це сам футболіст повідомив в ефірі програми "Великий футбол".

"У мене є варіанти продовження кар'єри гравця. Є і хороші тренерські варіанти. Потрібно самому відповісти на своє внутрішнє питання – куди і в якому напрямку рухатися. Здоров'я і натхнення грати у мене є".

"Спорт-Експрес", у свою чергу, повідомив, що Тимощук може повернутися в "Зеніт" і стати помічником наставника пітерців Мірчі Луческу, під керівництвом якого півзахисник багато років був капітаном "Шахтаря".

У жовтні Тимощук у коментарі журналістам повідомив, що вже зайнявся своїм майбутнім і вчиться на тренерську ліцензію PRO. Раніше 37-річний гравець виступав за луцьку "Волинь", донецький "Шахтар", пітерський "Зеніт" і мюнхенську "Баварію", а останньою командою ветерана був казахстанський "Кайрат".

Нагадаємо, в серпні Анатолій Тимощук оголосив про завершення кар'єри в національній збірній України, за яку провів 144 матчі (рекорд України) і забив 4 голи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі