Тейшейра може стати гравцем "Челсі" на цьому тижні - ЗМІ

Поділитися
Тейшейра може стати гравцем "Челсі" на цьому тижні - ЗМІ Тейшейра близький до переходу в "Челсі" © ФК Шахтер
Лондонський клуб не хоче чекати до літа і запропонував "Шахтарю" солідну компенсацію.

Лідер "Шахтаря" Алекс Тейшейра вже цього тижня може стати гравцем "Челсі". Як повідомляє видання Just Chelsea, лондонці запропонували "гірникам" необхідні 43 мільйони євро і хочуть оформити перехід гравця вже зараз.

Наголошується, що керівництво "Шахтаря" не проти відпустити бразильця, але Мірча Луческу спробує переконати Тейшейру залишитися до літа. Останнє слово залишається за самим гравцем, який вже отримав позитивні рекомендації про "Челсі" від своїх співвітчизників Вілліана і Оскара.

Нагадаємо, раніше видання Daily Express повідомляло, що Тейшейра вже погодив п'ятирічний контракт з "Челсі", але переїде до Лондона влітку.

Нагадаємо, Тейшейра впевнено лідирує в гонці бомбардирів Прем'єр-ліги - на його рахунку 22 голи в 15-ти проведених матчах. Бразилець є одним з претендентів на "Золоту бутсу" кращого бомбардира європейських чемпіонатів, а також був названий найкращим гравцем Прем'єр-ліги за підсумками 2015 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі