Тенісистка Світоліна заробила мільйон доларів призових у рекордний термін

Поділитися
Тенісистка Світоліна заробила мільйон доларів призових у рекордний термін Еліна Світоліна виграла свій перший мільйон © frontzmin.ua
Завдяки вдалому виступу на турнірі в китайському Ухані українська тенісистка переступила бар'єр в один мільйон доларів призових.

Українка Еліна Світоліна стала першою тенісисткою в історії України, яка зуміла в 20 років заробити мільйон доларів призових у турнірах під егідою WTA.

Світоліна вийшла у чвертьфінал турніру в Ухані (Китай), що принесло їй вже 50 700 доларів. До цього сума призових на рахунку українки становила 969 270 доларів.

Серед чинних тенісисток України тільки призові Катерини Бондаренко (2 186 465 доларів) і Ольги Савчук (1 033 578 доларів) обчислюються семизначними цифрами. Проте свій перший мільйон киянка і дончанка заробили в більш дорослому віці, як і Олена Бондаренко і Тетяна Перебийніс, також мають в активі призові більше мільйона доларів.

Додамо, що в китайському турнірі Світоліна може покращити свої показники в фінансах, так і в суто спортивних звершеннях. В 1/4 фіналу вона зустрінеться з німкенею Анжелік Кербер. Поєдинок відбудеться 25 вересня.

Раніше повідомлялося, що Світоліна стала найтитулованішою тенісисткою-юниоркою у світі: до того, як вона відсвяткувала своє 20-річчя 12 вересня, їй підкорилося три турніру WTA. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі