"Так не грають у Лізі чемпіонів": капітан "Шахтаря" розповів, що допомогло переламати хід матчу з "Антверпеном"

Поділитися
Тарас Степаненко © ФК Шахтер
Тарас Степаненко визнав, що помилився у моменті з пенальті.

Капітан донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко прокоментував вольову перемогу у матчі Ліги чемпіонів над "Антверпеном" з рахунком 3:2 після того, як команда програвала 0:2 у першому таймі.

Півзахисника цитує Tribuna.com.

"Ті п'ять голів, які ми пропустили в ЛЧ – це після грубих наших помилок. Якщо такі моменти, то слід грати не красиво, а надійно. Вважаю, для нас це може бути переломний момент. Такі ігри дають емоційний поштовх.

У перерві трохи поговорили. Головний тренер сказав кілька слів. По-перше – про мотивацію, що так не грають у Лізі чемпіонів. І про помилки. Футболісти поговорили між собою. Довелося кілька слів сказати. Вважаю, у команді іноді має бути чоловіча розмова. Щоб ти не ходив і ображався на когось, а сказав. Думаю, всі зрозуміли. У другому таймі грали як команда, це сподобалося".

На останній хвилині додаткового часу Степаненко зіграв рукою у своєму штрафному майданчику, за що арбітр призначив пенальті, який не реалізував Алдервейрелд.

"Я дуже переживав у цей момент. Я не встиг зреагувати – вже рефлекторно підставляв голову, а від голови – до рук потрапив м'яч. Я завжди перед грою готуюся, що будь-який удар – руки за спину. Тому що зараз VAR, все видно. А у цьому моменті просто не встиг зреагувати. Був такий удар сильний. Там сто відсотків пенальті. Слава Богу, що удача повернулася до нас обличчям. Тому що так відпрацювали другий тайм, заслужили на перемогу".

"Шахтар" здобув першу перемогу у групі H після стартової поразки від "Порту" (1:3). Наступний матч у ЛЧ чемпіон України проведе на виїзді проти "Барселони" 25 жовтня.

Ліга чемпіонів: результати всіх матчів дня 4 жовтня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі