Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна зберегла відрив від Туреччини і наблизилася до Нідерландів

Поділитися
Таблиця коефіцієнтів УЄФА: Україна зберегла відрив від Туреччини і наблизилася до Нідерландів "Шахтар" обіграв "Вольфсбург" © ФК Шахтер
Україну в єврокубках продовжує представляти "Шахтар".

За підсумками чергових матчів плей-офф єврокубків Україна зберігла відрив від Туреччини в таблиці коефіцієнтів УЄФА, передає Tribuna.com.

Єдиний представник України "Шахтар" заробив 0,4 бали за перемогу в 1/8-й ЛЄ над "Вольфсбургом" (2:1). Тепер у України 34,500 бали і залишається 10-й рядок рейтингу.

Останній клуб Туреччини в єврокубках "Істанбул" також переміг на цій стадії ЛЄ "Копенгаген" (1:0). У Туреччині, що йде на 11-му місці, тепер 33,600 бали.

Україна скоротила відставання від дев'ятої країни Нідерландів, у них 35,750 бали і більше немає команд в єврокубках.

Нагадаємо, дев'ята асоціація отримає два представника в ЛЧ (одного в груповому раунді, одного в третьому кваліфікаційному), одного в ЛЄ (у плей-офф раунді) і два в Лізі конференцій (одного в третьому кваліфікаційному раунді і один у другому).

Десята асоціація отримає все те ж, тільки срібний призер стартує у другому кваліфікаційному раунді ЛЧ. Одинадцята асоціація втрачає право потрапити в ЛЧ автоматично.

"Вольфсбург" – "Шахтар": ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі