Світоліна успішно стартувала в Цинциннаті, Стаховський вибув

Поділитися
Світоліна успішно стартувала в Цинциннаті, Стаховський вибув Світоліна подолала перший раунд © btu.org.ua
Українські тенісисти з різним успіхом виступають у США.

Еліна Світоліна з перемоги стартувала в основній сітці турніру в Цинциннаті (призовий фонд - $ 2,400,490). У стартовому матчі перша ракетка України обіграла американку Елісон Ріске.

Світоліна вже перемагала Ріске два тижні тому на турнірі в Стенфорді. Тоді поєдинок завершився в третьому сеті. Зараз суперниці також провели три партії, проте у заключній Світоліна просто не залишила американці шансів - 6:2, 4:6, 6:0. У другому раунді українка може зіграти зі своєю співвітчизницею Катериною Бондаренко, якщо та зуміє обіграти Ежені Бушар.

Перший номер чоловічого українського тенісу Сергій Стаховський на турнірі в Цинциннаті (призовий фонд - $ 3,826,655) програв вже у першому колі. Стаховський у двох сетах поступився австралійцю Бернарду Томичу - 4:6, 3:6.

Ще один українець Олександр Долгополов, який раніше успішно подолав кваліфікацію, в основній сітці стартує з другого раунду. Долгополов замінив там четвертого сіяного Кеї Нісікорі, який не зміг взяти участь в турнірі. Зустрінеться українець з кривдником Стаховського Томичем.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі