Світоліна стала четвертою українською тенісисткою, яка увійшла в топ-30 рейтингу WTA

Поділитися
Світоліна стала четвертою українською тенісисткою, яка увійшла в топ-30 рейтингу WTA Еліна Світоліна стала четвертою українкою, яка увійшла в топ-30 рейтингу © frontzmin.ua
Еліна Світоліна таки спромоглась до кінця сезону-2014 увійти до тридцятки кращих тенісисток світу. До нього це вдавалося лише чотирьом українкам.

Еліна Світоліна стала четвертою українською тенісисткою, яка увійшла в топ-30 рейтингу WTA.

Відповідно до опублікованого рейтингу 13 жовтня Світоліна піднялася з 31-го на 29-е місце: раніше увійти до тридцятки кращих вдавалося лише сестрам Катерині та Олені Бондаренко, а також Наталії Медведєвій, для яких найвищим досягненням були відповідно 29, 19 і 23 місця.

До речі, Світоліної вже вдалося повторити досягнення Катерини Бондаренко, і з таким прогресом, який вона показала на протяг двох сезонів, вона напевно не зупиниться і незабаром стане найтитулованішою тенісисткою України.

Нагадаємо, минулого тижня українка вдало зіграла на турнірі в японській Осаці, програвши на стадії півфіналу минулорічної і нинішньому переможниці змагань австралійці Саманті Стосур.

Що стосується інших українських тенісисток в світовому рейтингу, то в топ-100 поки залишається Леся Цуренко (97-е місце), Марина Заневська - 133-я, Катерина Козлова - 162-а, Юлія Бейгельзімер - 169-я. Слід відзначити і прогрес Катерина Бондаренко, яка довгий час була поза рейтингу через народження дитини: вона піднялася відразу на 103 позиції і займає 295-ю сходинку.

Читайте також: Тенісистка Катерина Бондаренко повертається у спорт після декретної відпустки

У чоловічому рейтингу ATP кращим серед українців залишається Олександр Долгополов - він на 24-му місці. Сергій Стаховський піднявся на 62-й рядок з 72-ї завдяки вдалому виступу на турнірі серії Челленджер у Ташкенті, де він програв лише у фінальному матчі.

Раніше повідомлялося, що одна з найкращих тенісисток світу росіянка Марія Шарапова відзначила прогрес Еліни Світоліної у нинішньому сезоні. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі