Світоліна програла у фіналі турніру у Новій Зеландії

Відео
Поділитися
Світоліна програла у фіналі турніру у Новій Зеландії © Jimmie48 Tennis Photography
Українка не зуміла здобути трофей.

Українська тенісистка Еліна Світоліна (№25 WTA) програла американці Корі Гауфф (№3 WTA) у фіналі турніру WTA 250 в Окленді.

Перша ракетка України поступилася 19-річній талановитій американці у трьох сетах - 7:6, 3:6, 3:6. Це був 21-й фінал у кар'єрі українки на рівні WTA.

"Я тут уперше і це просто неймовірно. Хочу привітати Корі та її команду з тими результатами, які вони показали протягом останнього тижня. Я насолоджувалась цими матчами. Сьогодні був важкий матч, але я дуже сподіваюся, що ще раз зіграю тут і порадую публіку", - сказала Світоліна у післяматчевому інтерв'ю.

Нагадаємо, навесні поточного року Еліна Світоліна повернулася на корт після народження доньки. Вона повторила особисті рекорди на Ролан Гаррос та Вімблдоні, а також виграла турнір у Страсбурзі, завдяки чому повернулася до топ-30 найкращих тенісисток світу.

Перед US Open-2023 спортсменка мала травму стопи, а після турніру в США на початку вересня Еліна взяла паузу у виступах. Світоліна є колишньою третьою ракеткою світу та найкращою тенісисткою в історії України.

Раніше повідомлялося про те, що Світоліна стала "Поверненням року" у жіночому тенісі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі