Світоліна претендує на звання найкращої тенісистки світу за підсумками травня

Поділитися
Світоліна претендує на звання найкращої тенісистки світу за підсумками травня Світоліна виграла турнір в Римі і вийшла в 1/4 фіналу Ролан Гаррос © WTA Tennis
Українка яскраво виступила на останніх турнірах.

Перша ракетка України Еліна Світоліна претендує на звання кращої тенісистки світу за підсумками травня. Про це повідомив офіційний сайт жіночого туру.

Тенісистка зуміла завоювати свій третій титул в сезоні на турнірі в Римі. Також українка вважалася однією з фавориток Відкритого чемпіонату Франції, на якому їй вдалося дійти до чвертьфіналу - там її зупинила румунка Сімона Халеп.

Зараз Світоліна є першою ракеткою світу серед гравців не старше 25 років, а також п'ятим номером у загальному рейтингу WTA. Це рекордна позиція в історії українського жіночого тенісу.

Конкурентками Світоліної у голосуванні є чемпіонка Ролан Гаррос Олена Остапенко (Латвія) і фіналістка турнірів в Римі і Парижі Сімона Халеп.

Нагадаємо, в березні українка Леся Цуренко стала чемпіонкою турніру в Акапулько.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі