Світоліна повідомила про припинення співпраці з відомим екстенісистом

Поділитися
Світоліна повідомила про припинення співпраці з відомим екстенісистом Багдатіс увійшов у тренерську команду Світоліної в кінці минулого року © Instagram
Маркос Багдатіс більше не є тренером українки.

Перша ракетка України Еліна Світоліна повідомила про припинення тренерської співпраці з відомим екстенісистом Маркосом Багдатісом.

"На даний момент ми припинили співпрацю. Це сталося після Australian Open, так як у Маркоса були якісь проблеми з сім'єю і йому потрібен був час, щоб з цим розібратися. Від нього я отримала ту інформацію, яку хотіла почути. В принципі, у нас склалася добра робота. У нас трохи різні характери, тому потрібен був час, щоб все стало добре.

Якщо сезон все-таки відновиться в цьому році, то ми не будемо поки співпрацювати, так як він повинен вирішити свої проблеми з родиною. Я не знаю, наскільки це затягнеться, тому що ми про це не говорили. Можливо, може бути, через кілька років, але поки ні", - розповіла Світоліна в інтерв'ю btu.org.ua.

Зазначимо, що Багдатіс є колишньою восьмою ракеткою світу і фіналістом Australian Open-2006. Кіпріот увійшов у тренерську команду Світоліної в кінці минулого року.

Нагадаємо, через коронавірус тенісний сезон призупинено до літа, а рейтинги спортсменів заморожені. У нинішньому сезоні в активі Світоліної перемога на турнірі в Монтерреї.

Раніше повідомлялося про те, що Світоліна продовжує тренування, незважаючи на карантин.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі