Світоліна не змогла обіграти Серену Вільямс

Поділитися
Світоліна не змогла обіграти Серену Вільямс Статистика півфінальній зустрічі © btu.org.ua
Українська тенісистка зупинилася в кроці від фіналу турніру в Цинциннаті.

Еліна Світоліна не змогла вийти у фінал турніру в Цинциннаті. Українка на стадії 1/2 фіналу програла першій ракетці світу Серені Вільямс.

В дебюті матчу Світоліна вийшла вперед, однак варто було Вільямс заграти без помилок, як і рахунок на табло став змінюватися на її користь. При рахунку 4:4 американка взяла дві подачі і виграла сет. А у другій партії Вільямс віддала українці ще на один гейм менше, вигравши з рахунком 6:4, 6:3. Поєдинок тривав 1 годину 27 хвилин.

Огляд матчу

У фіналі турніру Вільямс зіграє з румункою Сімоною Халеп. А Світоліна тепер візьме участь у турнірі WTA Premier в Нью-Хейвені. Першою суперницею харків'янки стане американська тенісистка Медісон Кіз.

Раніше у фінал чоловічого турніру в Цинциннаті не зміг пробитися Олександр Долгополов, який також програв найкращому тенісисту в рейтингу Новаку Джоковічу.

Нагадаємо, 31 серпня стартує четвертий турнір серії "Великого шолома" US Open. В основній сітці одиночного турніру виступлять чотири представника України: Сергій Стаховський, Олександр Долгополов, Еліна Світоліна і Леся Цуренко. Також 5 представників України спробують пробитися в перший раунд через сито кваліфікації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі