Світоліна не хоче "прив'язувати тенісний турнір Кубок Кремля до політики"

Поділитися
Світоліна не хоче "прив'язувати тенісний турнір Кубок Кремля до політики" Світоліна виступить на турнірі в Москві © btu.org.ua
Тенісистка вважає, що 97% українців не розуміють, що відбувається на сході країни.

Перша ракетка України Еліна Світоліна, яка візьме участь у Кубку Кремля, заявила, що не хоче змішувати спорт і політику, а також поділилася думкою про ситуацію на сході країни.

"Турнір у Москві вважається престижним, це все-таки прем'єр-рівень. Останні три роки не виходило приїжджати. Іноді це було через ситуацію в країні. Але не хочеться прив'язувати цей турнір до політики", - зазначила тенісистка.

"Дуже прикро, що все одно ще в Донецьку відбуваються якісь військові дії. В принципі 97% людей в Україні не розуміють, чому це відбувається, нам ніхто про це не розповідає. Джерела в медіа з одного боку говорять одне, з іншого боку - інше, ніхто не знає, що саме там. Мені дуже важко про це говорити. Я в шоці, що все ще триває. У Києві всі живуть, і нічого, а в Донецьку всі в повному жаху, тому що йде стрільба", - також сказала Світоліна.

Зазначимо, що Кубок Кремля пройде в Москві з 17 по 23 жовтня.

Нагадаємо, Світоліна займає 15-е місце в рейтингу WTA. По ходу нинішнього сезону їй вдалося обіграти двох перших ракеток світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі