Світоліна, Цуренко і Долгополов зіграють в основній сітці US Open

Поділитися
Світоліна, Цуренко і Долгополов зіграють в основній сітці US Open Світоліна стартує в основній сітці турніру © WTA Tennis
Українські тенісисти зіграють в Америці.

Троє українців за рейтингом пройшли в основну сітку четвертого в сезоні турніру Великого шолома - Відкритого чемпіонату США.

Українці Еліна Світоліна (6), Леся Цуренко (29) і Олександр Долгополов (89) потрапили в список учасників основної сітки US Open, повідомляє офіційний сайт турніру. Цьому сприяв їх рейтинг - тріо входить в топ-100 рейтинги WTA і ATP.

Шанси потрапити в основну сітку залишаються у 113-ї ракетки світу Катерини Бондаренко - напевно хтось із 105 учасниць основної сітки в результаті зніметься зі змагань, що може в результаті дозволити українці піднятися вище у списку і потрапити в основну обойму.

US Open-2017 пройде в Нью-Йорку з 28 серпня по 10 вересня. Повідомляється, що призовий фонд турніру становитиме рекордні 50,4 млн доларів.

Нагадаємо, що раніше на останньому турнірі Великого Шолома Вімблдоні далі всіх з українок пройшла Еліна Світоліна, поступившись латвійці Остапенко в четвертому колі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі