Суркіс впевнений, що «Динамо» виходить із кризи

Поділитися
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс вважає, що розгром маріупольського «Іллічівця» свідчить про вихід столичного клубу з кризи.
Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс вважає, що розгром маріупольського «Іллічівця» свідчить про вихід столичного клубу з кризи.«Справа не в рахунку, а в тому, що команда перебувала у глибокій кризі, і поступово з неї виходить. Це помітно через настрій у роздягальні, по обличчях хлопців», - сказав президент клубу у коментарі офіційному сайту команди. Варто відзначити, що перемога «Динамо» над «Іллічівцем» минулої неділі з рахунком 9:0 стала найбільшою в історії чемпіонату України, а нападник Артем Мілевський зробив перший у кар'єрі «покер». «Динамо» вперше за 83 роки своєї історії в одному офіційному матчі провело дев'ять м'ячів. Раніше кияни сім разів забивали у ворота суперника по вісім м'ячів: три у чемпіонаті СРСР, по одному у чемпіонаті України, Кубку України, Кубку СРСР і кваліфікації Ліги чемпіонів. Перемога з різницею у дев'ять м'ячів стала першою в історії проведення чемпіонату України. Раніше з різницею у вісім м'ячів закінчувалися матчі «Динамо» - «Ворскла» (8:0, сезон 2002/2003), «Шахтар» - «Торпедо» (9:1, 1996/1997) і «Шахтар» - «Металіст» (8:0, 2000/2001). За дев'ятнадцять років проведення чемпіонатів України було зафіксовано дев'ять «покерів». Тепер серед голеадорів три гравці «Динамо»: Сергій Ребров (1996/1997, «Кривбас» - 5:0), Георгій Деметрадзе (2000/01, «Нива» Тернопіль - 7:3) і Артем Мілевський (2010/2011, «Іллічівець» - 9:0). Цікаво, що відтепер в активі Мілевського є «покер», але досі немає жодного хет-тріку.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі