Суркіс посварився з Рабиновичем у прямому ефірі

Поділитися
© hds.harvard.edu
Президент футбольного клубу «Арсенал» Вадим Рабинович у прямому ефірі в передачі «Українські пристрасті» звинуватив президента «Динамо» Ігоря Суркіса в нечесній грі в зв'язку з перенесенням матчу між їхніми командами на 30 хвилин.

«Я проти того, щоб була кастовість у футболі. Хочу, щоб 16 клубів були однакові для всіх. Хіба суддя не в змозі мені сказати, що так і так, мовляв, матч переноситься?! Наша команда виходила на розминку двічі, й це могло позначитися на результаті. Я вже звернувся з проханням: подав скаргу до КДК. А «Динамо» - великий клуб Можете грати двома м'ячами!», - заявив В. Рабинович.

І. Суркіс по телефону в ефірі назвав брехнею те, що футболісти «Арсеналу» двічі виходили на розминку.

«Я хотів би почати з того, що ми знаходимося в театрі одного актора другу добу.
Якщо вам здається, що наша команда обійшлася з вашою командою негарно та нечесно - ідіть у відповідні інстанції й скаржтеся. Ви перебували на стадіоні, як і я. І вам не повідомили про перенесення матчу так само, як і мені. Нам і не повинні повідомляти! Про це дізналися тренери й команди. І те, що ваші гравці розминалися двічі - брехня! І я радий, що зараз можу заявити про це на всю країну.

Я, як і обіцяв сьогодні, вам відповідаю! Напевно, тому що ви сильно залякали суддю, він і видалив на 23-ій хвилині гравця «Динамо». Але якщо здається, що ми праві, - то ви повинні вибачитися, тому що ваша поведінка надзвичайно некоректна, і це м'яко кажучи. Ви порушуєте всі правила пристойності та всі правила фейр-плей!», - сказав І. Суркіс.

У свою чергу В. Рабинович заявив, що він не залякував суддів, а також звинуватив І. Суркіса в тому, що ФФУ, президентом якої є Григорій Суркіс, допомагає «Динамо».

«Я не заходив у суддівську, це зрозуміло, й 200 людей це бачили. Всі розуміють, що скаржитися на «Динамо» в ФФУ, тобто, до відповідних органів немає сенсу.
Будь-яке рішення буде прийнято на користь «Динамо». Немає тут чесної гри, й не буде... »- сказав президент «Арсеналу» та покинув студію.

І. Суркіс повідомив, що більше вклав у футбол, у той час як В. Рабинович «розвиває його не за свої гроші».

«Вадим Зіновійович зробив правильно, що встав і пішов. Йому просто нічого сказати. Звичайно, говорити про те, що в ФФУ - там старший брат президент, він допоможе й усе вирішить, - можна, але це смішно! Я, напевно, трохи більше дав футболу, більше вклав в нього! Гаразд би ще, якби Рабинович футбол за свої гроші розвивав!», - сказав І. Суркіс.

Нагадаємо: в шостому турі Чемпіонату України «Динамо» обіграло в гостях «Арсенал» з рахунком 2:0. Матч розпочався з півгодинним запізненням через те, що автобус з динамівцями потрапив у затор по дорозі з Конча-Заспи. Куратор українських арбітрів італієць П'єрлуїджі Колліна назвав перенесення матчу правомірним.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі