Суркіс запевнив, що сам займеться ремонтом площі перед стадіоном і пам'ятника Лобановському

Поділитися
Суркіс запевнив, що сам займеться ремонтом площі перед стадіоном і пам'ятника Лобановському
Президент "Динамо" вважає, що головним на сьогоднішній день залишається збереження миру на київських вулицях.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс в черговий раз порушив тему клубного стадіону, який опинився в епіцентрі політичних протистоянь в столиці України між активістами Евромайдана і силовими структурами.

За його словами, головне на сьогоднішній день почекати, поки спаде напруга і на вулицях в центрі міста перестануть гинути й страждати люди.

"Я обіцяю: всі реставрую, відремонтую, все візьму на себе і залагоджу за власні кошти - як монумент, так і територію навколо нього. Цей п'ятачок віднедавна належить нашому клубу, тому що ми його офіційно викупили - маємо відповідні папери від КМДА", - зазначив Суркіс в інтерв'ю виданню "Український Футбол".

"Просто сьогодні треба заспокоїтися і почекати, щоб напруга знизилося, тоді й візьмемося за роботу. Сьогодні, повторюю, треба думати не про якісь там нікому не потрібних заяви, а про те, щоб люди не стріляли один в одного", - вважає динамівський керівник.

Нагадаємо, що раніше про готовність відремонтувати потерпілий стадіон заявляв народний депутат Петро Порошенко. Втім, Суркіс заявив, що незважаючи на те, що його і Порошенка пов'язують добрі стосунки, він нічого не знає про його наміри.

Суркіс розповів, що зробить усе можливе, щоб відновити і зберегти колонада стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського і пам'ятника легендарному тренеру, який постраждав після вуличних боїв. Президент "Динамо" підкреслив, що керувався лише благими намірами, коли буквально за тиждень до початку протистояння на Грушевського переніс пам'ятник Лобановському з території стадіону на загальнодоступне місце.

"Раніше цей пам'ятник знаходився за колонами, тобто в зоні, оточеній пропускними пунктами, - а це значить, що після 18.00 там гуляти не можна. Крім того, гості столиці і деякі кияни не знали про це красивому монументі, бо його тоді елементарно не було видно всередині алеї", - пояснив перенесення пам'ятника Лобановському на вулицю Грушевського.

"Я вірю, що все буде добре - і з нашим стадіоном, і з столицею у спільному з Україною. Повторю: у мене немає ні до кого претензій, нікому пред'являти рахунки я не збираюся. Всі пошкодження монумента Лобановському і навіть бруківки я компенсую зі своєї кишені", - підсумував Ігор Суркіс.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про бажання суперника "Динамо" по 1/16 фіналу Ліги Європи іспанської "Валенсії" перенести київський матч двораундового протистояння на нейтральну територію: іспанці були стурбовані політичною ситуацією в столиці України. !zn

Читайте також:

Збиток Києву від акцій протесту влада оцінили в 20 мільйонів

Бразильський футболіст знов не прибув у "Динамо" за сімейними обставинами

Динамівський воротар очолив рейтинг найбільш цінних молодих футболістів з України

Ярмоленко вважає, що "Динамо" не втратила шансів завоювати чемпіонство

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі