Суркіс у "Динамо" хоче "позбутися баласту"

Поділитися
Суркіс у "Динамо" хоче "позбутися баласту" Суркіс не впевнений, що у "Динамо" будуть гучні трансфери © ФК Динамо
Президент київського клубу анонсував зміни в складі в зимове міжсезоння.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що в зимове міжсезоння в київському клубі відбудеться оновлення складу.

"Я думаю, вже навесні нам треба стати іншою командою. Треба позбутися баласту. Від людей більш старшого віку, які на сьогоднішній день отримують зарплату і... Не буду зараз називати прізвища. Вони є. Краще ті гроші, які ми витрачаємо на їх великі зарплати, ми додатково витратимо на розвиток дитячо-юнацької школи або на придбання якихось інших футболістів.

Говорити про те, що будуть гучні трансфери, я не можу. Але не тому що, як багато хто каже, у "Динамо" закінчилися гроші. Але ми ж отримали 18 мільйонів від продажу Драговича. Повірте мені, якщо я б міг купити одного-двох футболістів, я б їх купив, але якщо б вони хотіли до нас іти. Ті, хто згоден йти в "Динамо" - нижче рівня тих, хто вже у нас є", - сказав Суркіс в інтерв'ю програмі "Профутбол".

"Головне, щоб всі, хто залишиться в "Динамо", розуміли, що розмови про відсутність мотивації я взагалі не сприймаю. Звичайно, всі хочуть грати в європейських чемпіонатах, але для цього необхідно демонструвати свої кращі якості в цьому чемпіонаті. Для того, щоб скаути з найсильніших чемпіонатів на них звернули увагу.

А якщо просто хтось буде відмовлятися тут грати, то не буде потрапляти в заявку. Така доля чекає на цих футболістів. Не повинно бути таких розмов в клубі, в якому вчасно виплачуються всі зарплати, премії, ніхто не постраждав від фінансової кризи", - також зазначив президент "Динамо".

Читайте також: Суркіс довіряє Реброву і не боїться провалу

Нагадаємо, раніше Суркіс висловив невдоволення відсутністю мотивації у гравців "Динамо".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі