Суркіс назвав прийнятних для "Динамо" суперників у Лізі чемпіонів

Поділитися
Суркіс назвав прийнятних для "Динамо" суперників у Лізі чемпіонів Суркіс може не відпустити Ярмоленка до літа © detskiymir.vn.ua
Президент київського клубу не хоче зустрічатися з чотирма командами з шести можливих.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс назвав команди, які хотів би бачити суперниками "Динамо" в плей-офф Ліги чемпіонів.

"Я не хочу ганьбитися - отримувати по 7-8 голів від "Баварії". Хочу боротися, і навіть якщо програти, то боротися. Однозначно хочу команду, яку ми пройдемо. Менше всього хочеться отримати в суперники наступні команди, в порядку убування: "Барселона", "Баварія", "Реал" і "Манчестер Сіті".

"Атлетіко" і "Вольфсбург" - це дуже серйозні команди, але мені здається, у нас було б більше шансів пройти саме їх. Якщо говорити відверто, то хотілося б отримати одну з цих команд", - сказав Суркіс в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Також президент "Динамо" розповів про те, коли команду може покинути Андрій Ярмоленко, який восени підписав новий контракт: "Я сказав Ярмоленку, що якщо буде гідна для клубу і для нього пропозиція, то ми сядемо за стіл переговорів, все вирішимо, і він піде. Він запитав мене, а взимку? Я йому кажу, а якщо ми вийдемо з групи? Він каже, давайте подивимося жереб - раптом "Барселона" потрапить... Але я не знаю, може, зараз він мені скаже, що спробуємо і з "Барселоною" поборотися. І ці півроку в такому разі він проведе в "Динамо".

Нагадаємо, жеребкування Ліги чемпіонів відбудеться сьогодні, 14 грудня. У своїй групі "Динамо" посіло друге місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі