Став відомий бюджет церемонії відкриття Ігор-2018 в Пхенчхані

Поділитися
Став відомий бюджет церемонії відкриття Ігор-2018 в Пхенчхані Церемонія відкриття пройшла на відкритому Олімпійському стадіоні © Tribuna.com
На шоу були витрачені величезні гроші.

Бюджет церемонії відкриття зимової Олімпіади-2018 в Пхенчхані склав близько 70 мільярдів вон (65 мільйонів доларів). Про це повідомив креативний директор церемоній відкриття і закриття Олімпійських ігор 2018 року Сон Син Хван.

"100 мільярдів вон - таким планувався бюджет церемонії. Але після Ігор у Ріо ми дізналися, що там церемонія була орієнтована на захист навколишнього середовища, і оргкомітет вирішив провести церемонію при скороченому бюджеті, тому ми отримали 60 мільярдів вон.

Нам довелося створити все з нуля. 20-30 мільярдів залишилося на креативний контент. За два місяці до церемонії нам виділили 10 мільярдів додаткового бюджету, що нам допомогло, встановили LED-монітори на сидіннях.

Змагатися з минулими церемоніями було складно, але ми - маленька країна і, незважаючи на невеликий бюджет, зробили ефектне шоу", - цитує креативного директора церемоній "Р-Спорт".

Нагадаємо, у складі збірної України в Пхенчхан прибули 33 спортсмени, які виступатимуть у 9 дисциплінах. Всього буде розіграно 102 комплекти медалей у 7 видах спорту, а учасників налічується близько 2,5 тисяч.

Читайте також: Гостями церемонії відкриття Олімпіади-2018 стали двійники Трампа і Кім Чен Ина

Раніше повідомлялося про те, що перше "золото" Олімпіади-2018 здобула шведська лижниця Шарлотт Калла.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі