Стало відомо, який телеканал покаже матчі збірної України на Євро-2020

Поділитися
Стало відомо, який телеканал покаже матчі збірної України на Євро-2020 Турнір пройде наступного літа © ФК Шахтер
Поєдинки транслюватимуться на каналі "Україна".

Директор телеканалів "Футбол" Олександр Денисов розповів про те, на якому каналі можна буде подивитися пряму трансляцію матчів збірної України з футболу на чемпіонаті Європи 2020 року.

"Прямі трансляції матчів будуть на каналах "Футбол 1/2/3" і "Україна". Останній покаже важливі події, матчі збірної України, півфінал і фінал. Плануємо, що на каналах групи ми покажемо всі матчі турніру. 16:00, 19:00 та 22:00 - груповий етап. З матчів плей-офф забирається слот о 16:00 Півфінали і фінал - в 22:00.

Як будемо показувати Євро-2020? Багато речей у розробці, визначаються співведучі, шукаємо коментаторів. Наші знімальні групи мають охопити всі міста, нехай найбільшу увагу буде направлено Амстердаму і Бухаресту, де буде грати збірна України. Плануємо з колегами і партнерами з УАФ той формат, що і в 2016 році, намагаючись бути якомога ближче до збірної", - розповів Денисов.

Нагадаємо, збірна України без поразок пройшла свою відбіркову групу на Євро-2020, обійшовши команди Португалії, Сербії, Литви та Люксембургу.

У групі фінальної частини підопічні Шевченка точно зіграють з Нідерландами і Австрією, а третя збірна визначиться в березні в плей-офф Ліги націй.

Раніше повідомлялося про те, що склад збірної України є одним з найдешевших на Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі