Стало відомо, коли може бути оголошено про наступний титульний поєдинок Ломаченка

Поділитися
Стало відомо, коли може бути оголошено про наступний титульний поєдинок Ломаченка Вже наступний бій українця знову може стати титульним © Boxingscene
Це може статися після новорічних свят.

Лу ДіБелла, промоутер абсолютного чемпіона світу у легкій вазі Джорджа Камбососа, поділився думкою про потенційного суперника австралійського боксера.

"Ломаченко - відмінний боєць. Звичайно ж, інші боксери теж в обоймі, і Джордж ухвалить рішення після того, як йому представлять усі альтернативи. Цей поєдинок відбудеться в Австралії, і, як на мене, добре, що Лома позначив своє бажання поїхати туди.

Я думаю, що інші теж захочуть вирушити до Австралії. Ми визначимося із суперником після свят. Звичайно, Ломаченко в обоймі, але в результаті рішення прийматиме Джордж Камбосос", - сказав Лу Дібелла в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing Social.

Нагадаємо, Ломаченко переміг Коммі в Нью-Йорку одноголосним рішенням суддів – 117:110, 119:108, 119:108. Джордж Камбосос раніше здолав кривдника українця Теофімо Лопеса та відібрав у нього всі титули.

Раніше повідомлялося про те, що Володимир Кличко засумнівався у патріотизмі Ломаченка після бою з Коммі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі