Стали відомі всі розклади для збірної України перед матчем із Боснією та Герцеговиною

Поділитися
Стали відомі всі розклади для збірної України перед матчем із Боснією та Герцеговиною Все вирішиться 16 листопада © УАФ
Не все залежить від української команди.

Стали відомі всі розклади для збірної України перед заключним матчем відбору на ЧС-2022 з Боснією та Герцеговиною

Учора, 13 листопада, збірна Фінляндії на виїзді обіграла Боснію та Герцеговину та вийшла на друге місце у групі, обійшовши Україну.

Фінляндія після семи турів набрала 11 очок і випереджає Україну на два очки – саме ці дві збірні боротимуться за вихід у плей-офф кваліфікації.

Пряму путівку з нашої групи на Мундіаль оформила збірна Франції, а команда Боснії та Герцеговини втратила всі шанси навіть на вихід у плей-офф кваліфікації.

У заключному турі 16 листопада Фінляндія вдома прийматиме невмотивовану Францію, а Україна зіграє на виїзді проти також невмотивованої Боснії та Герцеговини.

У поєдинку проти Боснії Україні обов'язково потрібно перемагати та сподіватися на перемогу французів над фінами, проте можливо нас влаштує і нічия у Гельсінкі.

Зазначимо, що за рівності очок враховується різниця м'ячів у всіх матчах групи, а вже потім беруть до уваги особисті зустрічі. За особистими зустрічами Україна краща за Фінляндію, а ось загальна різниця м'ячів зараз краща у фінів – 10:8 проти 9:8 в українців.

Якщо Фінляндія зіграє з Францією 0:0, Україні достатньо обігратиме Боснію з різницею в один м'яч.

Якщо ж нічия у матчі Фінляндія – Франція буде результативною, то Україну гарантовано виведе у плей-офф не просто перемога над Боснією, а з різницею у два м'ячі.

Нагадаємо, що у фінальну частину чемпіонату світу потраплять 10 переможців груп та три переможці плей-офф. У ньому братимуть участь 10 команд, які посіли другі місця у групах та дві найкращі команди серед переможців Ліги націй, які не пройшли відбір на ЧС.

Раніше стала відома доля Петракова у разі невдачі збірної України у матчі проти Боснії та Герцеговини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі