Стали відомі свідки і представники ФФУ та "Динамо" по "маріупольській справі"

Поділитися
Стали відомі свідки і представники ФФУ та "Динамо" по "маріупольській справі" Сьогодні, 12 лютого, CAS розгляне "маріупольську справу" © Sport Arena
Рішення по справі може бути прийнято вже сьогодні, 12 лютого.

Стали відомі свідки і представники ФФУ та "Динамо" у справі про нездійснений матч "Маріуполь" – "Динамо" в 7-му турі Прем'єр-ліги, яку розглядає Спортивний арбітражний суд в Лозанні.

Телеканал "Футбол 1" повідомляє, що свідками з боку ФФУ на засіданні у понеділок буде президент "Вереса" і голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов, віце-президент "Ворскли" Олег Лисак і віце-президент "Маріуполя" Андрій Санін.

З боку "Динамо" свідками будуть перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко, віце-президент ФФУ Ігор Кочетов, член виконавчого комітету ФФУ і журналіст Артем Франков.

Представляти Федерацію футболу України будуть президент організації Андрій Павелко, генеральний секретар Юрій Запісоцький, голова ПФЛ і член виконкому ФФУ Сергій Макаров. "Динамо" буде представлено президентом клубу Ігорем Суркісом.

Нагадаємо, запланований на 27 серпня поєдинок "Маріуполь" - "Динамо" не відбувся через неявку киян, які мотивували це відсутністю гарантій безпеки у зв'язку з близькістю до зони АТО.

Пізніше Апеляційний комітет Федерації футболу України (АК ФФУ) затвердив технічну поразку столичної команди (0:3). "Динамо", в свою чергу, подало апеляцію в Спортивний арбітражний суд Лозанни.

Раніше повідомлялося про те, що "Маріуполь" вимагає від "Динамо" шестизначну суму в якості компенсації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі