Стала відома сума, яку заробило "Динамо" у рамках благодійного турне

Поділитися
Стала відома сума, яку заробило "Динамо" зіграло п'ять матчів © ФК Динамо
Кияни провели спаринги у Європі.

Київське "Динамо" оголосило про те, що завдяки серії благодійних матчів у Європі клуб зміг зібрати для допомоги Україні понад 22 мільйони гривень.

"Зокрема, кошти безпосередньо потраплять на рахунки Міністерства соціальної політики України та підуть на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення біженців та громадян, які у зв'язку з бойовими діями залишили місце свого проживання, забезпечення їх одягом та взуттям, надання ліків та медичних препаратів; забезпечення населення товарами першої необхідності, надання одноразової грошової допомоги, задоволення інших першочергових потреб життєдіяльності", - йдеться у заяві клубу.

Нагадаємо, футбольний сезон через військове вторгнення Росії в Україні було припинено, а футболісти клубів отримали від ФІФА можливість продовжити кар'єру в інших командах.

"Динамо" та "Шахтар" отримали спеціальний дозвіл від Міністерства спорту на те, щоб гравці клубів могли покинути Україну під час воєнного стану та зіграти благодійні матчі.

"Динамо" у спарингах обіграло польську "Легію", турецький "Галатасарай" (обидва матчі — 3:1) та дортмундську "Борусію" (3:2), а також зіграло внічию з румунським "Клужем" (0:0) та загребським "Динамо" (2:2).

Завтра, 4 травня, команда Мірчі Луческу завершить благодійний тур виїзним матчем проти "Базеля".

Раніше повідомлялося про те, що футболіст "Динамо" розплакався після слів про війну в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі