"Сталь" і "Ворскла" можуть бути покарані за борги перед футболістами

Поділитися
"Сталь" і "Ворскла" можуть бути покарані за борги перед футболістами "Ворскла" може залишитися без єврокубків © ФК Ворскла
У команд існують фінансові проблеми.

Клуби Прем'єр-ліги "Сталь" і "Ворскла" можуть бути покарані за борги перед футболістами. Про це повідомляє FootBoom.

Клуб з Кам'янського може залишитися без ліцензії на сезон 2018/19. За даними джерела, "Сталь" заборгувала зарплату за чотири місяці Артему Шабанову, Антону Кравченку, Сергію Вороніну, Павлу Пашаєву, Костянтину Кравченку і Миколі Іщенку. Палата з вирішення спорів ФФУ ще в січні постановила протягом 15 днів розрахуватися з боргами, але "Сталь" досі цього не зробила і тепер може не пройти атестацію. Претензії також залишаються у Романа Дебелка та Олексія Довгого.

"Ворскла" також має борги перед колишніми футболістами, і теж може понести покарання. Палата по вирішенню суперечок ФФУ ухвалила на початку цього року повернути борги по зарплаті Станіславу Богушу і Євгену Заричнюку. Кожному футболісту винні гроші за один сезон. Крім них фінансові претензії до полтавців є у Сергія Сімініна та Андрія Пілявського.

Футболісти мають намір звернутися до УЄФА щодо невиконання "Ворсклою" фінансового критерію потенційного учасника Ліги Європи сезону 2018/19 і застосування відповідних санкцій, в тому числі і недопуск до участі в змаганнях під егідою УЄФА.

Раніше УЄФА зарахував технічну поразку юнацької збірної України в матчі з Сербією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі