Стаховський і Світоліна з перемог стартували на турнірах у Франції та ОАЕ

Поділитися
Стаховський і Світоліна з перемог стартували на турнірах у Франції та ОАЕ Стаховський виграв вперше у цьому році © btu.org.ua
Українці успішно подолали перший раунд крупних тенісних турнірів.

Сергій Стаховський успішно стартував на турнірі в Марселі (призовий фонд - 597 тисяч доларів). Український тенісист здобув свою першу перемогу в 2016 році.

У стартовому раунді Стаховський обіграв іспанця Фелісіано Лопеса, який є 25-ю ракеткою світу. Матч тривав три сети, переможець визначився на тайбрейку, в якому Стаховський реалізував перший же матч-бол на чужій подачі - 6:3, 2:6, 7:6(5).

У другому колі Стаховський зустрінеться з першим сіяним турніру Стеном Ваврінкою. Цікаво, що рівно рік тому тенісисти зустрічалися на цьому турнірі у чвертьфіналі, і перемогу тоді здобув українець.

З перемоги на турнірі в Дубаї (призовий фонд - $ 1,734,900) стартувала і перша ракетка України Еліна Світоліна. У першому колі українка обіграла представницю Словаччини Яну Чепелову - 6:3, 6:1. Далі Світоліна зіграє з п'ятою ракеткою світу Гарбін Мугурусою.

"Вона - відмінний гравець, колишня друга ракетка світу і зараз знаходиться в топ-п'ятірці. Для мене важливо сфокусуватися на своєму тенісі, а не думати про те, хто знаходиться по інший бік сітки. Мені потрібно робити те, що я завжди виконую на тренуваннях", - підкреслила Світоліна.

Друга ракетка України Леся Цуренко подолати стартовий раунд в ОАЕ не зуміла. Українка поступилася француженці Крістін Младенович - 2:6, 6:7 (1).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі