Стадник-Махиня принесла Україні перше "золото" на Європейських іграх

Поділитися
Стадник-Махиня принесла Україні перше "золото" на Європейських іграх Стадник-Махиня виграла у ваговій категорії до 69 кг © XSport.ua
Українка стала чемпіонкою Евроігр у змаганнях з боротьби і довела кількість завойованих нашою збірної медалей до семи.

Українська борчиня Аліна Стадник-Махиня виграла золоту медаль перших Європейських ігор. 24-річна українка впевнено пройшла весь турнір у ваговій категорії до 69 кг, здолавши представниць Болгарії, Австрії та Німеччини. У фіналі Стадник-Махиня виявилася сильнішою за ізраїльтянку Ілану Кратиш - 3:1.

Ця медаль стала для України вже четвертою за сьогоднішній день і сьомою - загалом. 15 червня "срібло" у скарбничку збірної поклала команда наших гімнастів (Олег Верняєв, Микита Єрмак, Ігор Радівілов). Українці поступилися тільки російській збірній. Крім того, дві "бронзи" записали в актив синхроністки: в командних змаганнях, а також у змаганні дуетів, де третіми стали Яна Нарежна та Єлизавета Яхно.

Читайте також: Європейські ігри. Всі результати українців за день

Нагадаємо, що за попередні два дні змагань Україна завоювала три медалі. Постаралися наші борці: Дімітрій Тимченко ("срібло"), Жан Беленюк ("срібло") і Дмитро Пишков ("бронза").

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі