Стадіон у Тернополі розглядають як місце проведення єврокубкових матчів

Поділитися
Стадіон у Тернополі розглядають як місце проведення єврокубкових матчів © doba.te.ua
У Тернополі побував делегат УЄФА, який оцінив ступінь готовності місцевого стадіону для проведення домашніх матчів єврокубків командами з Донбасу.

Головну спортивну арену Тернопільської області - міський стадіон обласного центру - 16 червня проінспектував делегат УЄФА фін Теро Аувінен.

Представник УЄФА оглянув футбольний газон тернопільського стадіону, трибуни, роздягальні, суддівську, кроками виміряв штрафний. Він не озвучував вражень від побаченого, але, разом з тим, багато записував у свій блокнот, повідомляє "Галичина спортивна".

Яким буде вердикт УЄФА щодо тернопільського стадіону, наразі важко спрогнозувати. Але вже зараз можна перерахувати низку недоліків, які представник Фінляндії не міг не побачити: на арені поки що відсутні кімнати делегата та інспектора, жіночі роздягальні та душові, кімнати допінг-контролю і надання першої медичної допомоги вболівальникам. А також немає приміщення для прес-конференцій.

Нагадаємо, що у зв'язку зі складним суспільно-політичним становищем у країні і рекомендаціями УЄФА стадіон у Тернополі включено до числа 13-ти, які готові приймати матчі збірної України та європейських кубків.

За інформацією української преси крім тернопільського стадіону мова йде про арени у Києві (НСК "Олімпійський", "Динамо" імені Лобановського і "Оболонь"), дніпропетровську "Дніпро-Арену", запорізьку "Славутич-Арену", сумську "Ювілейну", львівську "Україну" та "Львів-Арену", олександрійську "Ніку", а також центральні стадіони в Черкасах.

Зазначимо, що на тернопільському стадіоні домашні матчі проводять першолігова "Нива" і друголіговий ФК "Тернопіль". !zn

Читайте також:

"Чорноморець" попросить УЄФА дозволити проводити єврокубкові матчі в Одесі

УЄФА заборонила проводити міжнародні матчі на сході України, - ЗМІ

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Фоменко сподівається на своєчасний початок нового футбольного чемпіонату

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі