Срна підтвердив перехід Фреда в клуб з Манчестера

Поділитися
Срна підтвердив перехід Фреда в клуб з Манчестера Фред влітку покине "Шахтар" © ФК Шахтер
Лідер "гірників" продовжить кар'єру в Англії.

Хорватський ветеран донецького "Шахтаря" Даріо Срна підтвердив, що бразильський півзахисник Фред влітку перейде з "гірників" в один з манчестерських топ-клубів в чемпіонаті Англії. Про це він повідомив під час прямого ефіру Фреда в Instagram після перемоги "гірників" у Кубку України над київським "Динамо".

"Вперед, Бразилія! "Шахтар" – чемпіон, а Фред переходить в клуб з Манчестера. Поки не знаю, "Манчестер Юнайтед" чи "Манчестер Сіті". Давайте у нього запитаємо", - повідомив Срна.

Фред виступає за "гірників" з літа 2013 року і є одним з найкращих гравців чемпіонату України. У нинішньому сезоні бразилець провів за донеччан 36 матчів у всіх турнірах і забив 4 голи. Також на рахунку півзахисника 6 поєдинків за збірну Бразилії.

За інформацією видання "Manchester Evening News" Фред під час літнього вікна трансферів орієнтовно за 50 мільйонів євро перейде в "Манчестер Юнайтед".

Угода бразильця може стати повторенням найбільшого трансферу в історії "Шахтаря" і всього українського футболу, коли за 50 мільйонів у 206-му році Алекс Тейшейра з "Шахтаря" перейшов у китайський "Цзянсу Сунін".

Раніше повідомлялося про те, що Фред сподівається перейти в "Манчестер Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі