Срна отримав нову посаду в структурі "Шахтаря"

Поділитися
Срна отримав нову посаду в структурі "Шахтаря" Срна став директором з футболу "Шахтаря" © ФК Шахтер
Легенда клубу буде працювати в якості функціонера.

Асистент головного тренера "Шахтаря" Даріо Срна призначений на посаду директора по футболу донецького клубу.

У його обов'язки входитиме розвиток молодих гравців, адаптація легіонерів, інтеграція вихованців в першу команду, участь в обговоренні трансферів, відповідність гри від академії до першої команди.

"Цей сезон був свого роду пробним для Даріо – не футболіста. Ми всі переживали за нього, стежили, як у нього вийде. У нього все вийшло дуже добре! Ми всі розуміємо, що він – легенда клубу. Всі футболісти в команді ставляться до Даріо з великою повагою, для молодих гравців він взагалі кумир.

Його персона сьогодні досить важлива в команді. Прийняте рішення призначити Даріо директором з футболу обгрунтовано його роботою, впливом і допомогою "Шахтарю", - так прокоментував призначення Срни на цей пост генеральний директор клубу Сергій Палкін.

Нагадаємо, Даріо виступав у складі донеччан з 2003 по 2018 рік і встановив абсолютний рекорд клубу за кількістю ігор. За 15 років в "Шахтарі" Срна провів 536 матчів і забив 49 голів, вигравши з командою 26 трофеїв: Кубок УЄФА, 10 чемпіонських титулів, 7 Кубків і 8 Суперкубків України.

Останній матч за "Шахтар" Срна провів 13 вересня 2017 року. Далі була дискваліфікація хорвата за допінг на 18 місяців. Пізніше хорват перейшов в "Кальярі", де відіграв один сезон.

Влітку минулого року Срна повернувся в "Шахтар" і увійшов до тренерського штабу нового наставника донеччан Луїша Каштру.

Читайте також: В Іспанії пом'якшать карантин для дітей

Раніше повідомлялося про те, що Срна пройшов стажування в "Манчестер Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі