Справа про базу для національної збірної в Гореничах передано в правоохоронні органи - Павелко

Поділитися
Справа про базу для національної збірної в Гореничах передано в правоохоронні органи - Павелко Павелко не став називати прізвища винуватців до закінчення розслідування © XSport.ua
Справа з базою для збірної України буде розслідуватися.

Президент ФФУ Андрій Павелко повідомив, що вся інформація по справі з незбудованої базою для збірної в Гореничах була передана в правоохоронні органи.

"До розслідування по базі для збірних у Гореничах не хочу називати прізвища. Доручили департаменту внутрішнього розслідування взяти цю ситуацію під контроль та доповісти на наступному Виконкомі.

Ось уже на цьому Виконкомі ситуація була перевірена, але наш департамент не має доступу до всіх документів, якими повинні займатися силові органи. Було прийнято рішення передати всю інформацію в правоохоронні органи, лише тоді ми зможемо поставити крапку в цьому питанні", - заявив Павелко в ефірі телеканалу "Футбол 1".

У ході засідання Виконавчого комітету ФФУ, яке відбулося минулого тижня, були висунуті звинувачення у великій розтраті коштів на адресу першого віце-президента Олександра Бандурка. Повідомлялося, що він разом з тодішнім президентом ФФУ Григорієм Суркісом так і не побудував базу для збірної в Гореничах, а всі гроші безслідно зникли.

Зокрема, на 40 гектарах землі під Києвом планувалося побудувати манеж і близько десяти повноцінних футбольних полів, але реально побудували тільки паркан, а в 2010-му році проект був офіційно закритий.

Раніше Павелко заявив про те, що кількість договірних матчів в Україні різко зменшилася.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі