Спортивний суд в Лозанні відхилив позов "Фенербахче" до УЄФА по справі гравця "Шахтаря" Фреда

Поділитися
Спортивний суд в Лозанні відхилив позов "Фенербахче" до УЄФА по справі гравця "Шахтаря" Фреда Фред не буде покараний за гру проти "Фенербахче" © ФК Шахтер
Донецький клуб уникнув покарання.

Спортивний арбітражний суд в Лозанні відмовив "Фенербахче" в задоволенні позову проти УЄФА у справі півзахисника "Шахтаря" Фреда, повідомляє Haberler.

Турецький клуб хотів отримати компенсацію в розмірі 10 мільйонів євро за участь бразильця в матчах минулого розіграшу Ліги чемпіонів, вже будучи звинуваченим у вживанні допінгу.

УЄФА ще в минулому році відхилила обидва запиту "Фенербахче", тепер же позов стамбульського клубу не задовольнив і суд в Лозанні.

Нагадаємо, що Фред здав позитивну допінг-пробу влітку 2015 року після одного з матчів за збірну Бразилії на Копа Америка, де провів поєдинки проти Перу і Колумбії.

На початку лютого 2016 року ФІФА відсторонила Фреда від участі в матчах під її егідою до 26 червня 2017-го року через вживання допінгу.

Раніше Фред повернувся в "Шахтар" після дискваліфікації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі