Спортивний директор "Севільї" заявив, що підписати Коноплянку "дуже непросто"

Поділитися
Спортивний директор "Севільї" заявив, що підписати Коноплянку "дуже непросто" Коноплянка близький до переходу в "Севілью" © moskva.com
Український гравець веде переговори з іспанським клубом і тричі відмовив "Бешикташу".

Трансферна сага з переходом Євгена Коноплянки в європейський клуб триває. На даний момент українець ближче всього до того, щоб перейти в "Севілью". Про це повідомляє іспанське видання Estadiodeportivo, цитуючи спортивного директора "Севільї" Рамона Мончі.

За словами Мончі, "Севілья", яку вразила гра українця у фіналі Ліги Європи, веде роботу над трансфером. Однак угода є дуже складною, так як в ній є кілька сторін, а на гравця претендують і інші клуби: "Ми з самого початку знали, що це буде дуже непросте завдання, так що треба набратися терпіння. "Севілья" є варіантом для Коноплянки, футболістові цікавий наш клуб. Потроху справа просувається, але це не той випадок, коли потрібно ставити ультиматум. Питання не вирішиться за вихідні, це займе більше часу".

Також Мончі заявив, що є фінансовий, спортивний і суспільний аспекти, які потрібно зв'язати воєдино, щоб Коноплянка перейшов у "Севілью". Раніше повідомлялося, що Євген може відмовитися від підйомних виплат за підписання договору з іспанським клубом в обмін на те, щоб частина грошей з наступного його продажу дісталася "Дніпру".

Додамо, що вигідну з фінансової точки зору пропозицію українському півзахиснику робив турецький "Бешикташ", проте Коноплянка відповів відмовою. У коментарям турецьким ЗМІ президент стамбульського клубу Фікрет Орман заявив, що тричі зустрічався з гравцем, але кожен раз той відповідав негативно. Тому "Бешикташ" вже переключився на інших гравців.

А англійський Daily Mail сьогодні, 19 червня, проінформував про те, що для проведення переговорів з Коноплянкою найближчим часом в Україну вирушать представники "Сток Сіті". Сам Коноплянка раніше заявляв, що кращим варіантом для нього буде переїзд в Англію.

Читайте також: ЗМІ: Коноплянка домовився зі "Сток Сіті"

Крім того, інтерес до гравця проявляють англійський "Ліверпуль", мадридський "Атлетико", італійський "Лаціо" і ряд інших клубів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі