Словенський біатлоніст відмовився їхати на Олімпіаду через обов'язкову вакцинацію

Поділитися
Словенський біатлоніст відмовився їхати на Олімпіаду через обов'язкову вакцинацію Бауер не довіряє вакцинам © chaspik.spb.ru
Клемен Бауер не захотів робити щеплення.

Словенський біатлоніст Клемен Бауер не виступить на зимовій Олімпіаді-2022 у Пекіні через вимогу про обов'язкову вакцинацію від коронавірусу у збірній, передає Tribuna.com.

"Життя складається з рішень. Деякі легші, деякі складніші. Але це рішення, напевно, стало для мене одним з найважчих. Нелегко прийняти його з урахуванням, що воно заважає займатися улюбленою справою, яка супроводжує мене протягом більш ніж половини життя.

Як спортсмен, який довгий час на топ-рівні, я з особливою увагою ставлюся до свого тіла та здоров'я. І я ніколи не приймаю те, що дається мені нібито як само собою зрозуміле.

Я в жодному разі не готовий до необґрунтованого втручання у свій організм, коли йдеться про недостатньо протестовані засоби", - прокоментував своє рішення 36-річний спортсмен.

Клемен Бауер є срібним призером чемпіонату світу-2012 у змішаній естафеті. Його найкращим олімпійським результатом стало четверте місце у спринті Ванкувера-2010.

Нагадаємо, що зимова Олімпіада-2022 у Пекіні відбудеться з 4 по 22 лютого. Паралімпійські ігри-2022 відбудуться з 4 по 13 березня.

Раніше повідомлялося про те, що МОК планує переглянути правила допуску на Олімпіаду спортсменів, що перехворіли на коронавірус.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі