Словаччину та Україну розсудить відомий англійський рефері

Поділитися
Словаччину та Україну розсудить відомий англійський рефері Аткінсон працював на матчі України з Бразилією © nufc.co.uk
Визначилася бригада арбітрів, яка буде працювати на ключовому матчі відбору на Євро-2016.

Стала відома суддівська бригада, яка працюватиме на матчі Словаччина - Україна. Цей поєдинок в рамках кваліфікації Євро-2016 відбудеться 8 вересня в Жиліні.

Головним арбітром зустрічі буде досвідчений англійський рефері Мартін Аткінсон. Допоможуть йому його співвітчизники: асистентами на лінії будуть Стівен Чайлд і Майкл Малларкі, додатковими рефері - Андре Маррінер і Ентоні Тейлор.

44-річний Аткінсон є арбітром ФІФА з 2006 року. Українським любителям футболу він відомий в першу чергу по фіналу Ліги Європи "Дніпро" - "Севілья", який закінчився з рахунком 3:2 на користь іспанців. У тій зустрічі Аткінсон показав 8 жовтих карток (5 - гравцям "Дніпра"). Зі збірною України Аткінсон перетинався лише одного разу. У 2010-му році він працював на товариському матчі Бразилія - Україна (2:0).

Читайте також: Україна - Білорусь: відео матчу

Нагадаємо, після семи матчів кваліфікації Євро-2016 в групі С Україна займає третє місце, набравши 15 очок. Українці на три очки відстають від Іспанії та Словаччини. Підопічні Михайла Фоменка уже гарантували собі вихід у плей-офф кваліфікації, однак спробують поборотися за пряму путівку на чемпіонат Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі