"Славія" чекає Ротаня на перегляд, Коноплянки в Чехії не буде

Поділитися
"Славія" чекає Ротаня на перегляд, Коноплянки в Чехії не буде Ротань приїде в "Славію" на перегляд © ua-football.com
Чеський клуб сумнівається, що колишній лідер "Дніпра" стане в нагоді команді.

Президент чеської "Славії" Ярослав Тврдик розповів про переговори з українськими півзахисниками Євгеном Коноплянкою і Русланом Ротанем.

"Для мене було сюрпризом, коли дізнався, що такі виключні гравці як Коноплянка зацікавлені у виступах за "Славію". Але багато що змінилося після зміни тренера в "Шальке". Клуб відмовився віддавати гравця в оренду, а потім і продавати його. Цей варіант ми більше не розглядаємо.

Що стосується Ротаня, то коли вперше з'явилася інформація про двох українських гравців, я сказав, або вони обидва підсилять команду, або ніхто з них. При всій повазі до Руслана, йому скоро виповниться 36. Ми хотіли створити хороші умови для українців, як це було раніше з нашими двома африканськими легіонерами, щоб вони відчували себе комфортно.

Тренерський штаб, як і раніше, розраховує на Ротаня, але все залежить від результатів перегляду. Вирішальне слово залишиться за тренером і спортивним директором клубу, але я особисто не впевнений, що Руслан стане для нас підсиленням, враховуючи те, що у нас на його позиції є відмінні гравці. Ймовірність переходу українця в "Славію" вважаю досить низькою", - сказав Тврдик.

Нагадаємо, в листопаді минулого року Руслан Ротань увійшов у п'ятірку головних "довгожителів" збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі