Швейцарія позмагається з Україною за Олімпіаду-2022

Поділитися
Швейцарія позмагається з Україною за Олімпіаду-2022 Санкт-Моріц - потужний гірськолижний курорт © ski-tours.com.ua
Швейцарські гірськолижні курорти Санкт-Моріц і Давос мають намір подати спільну заявку на проведення зимових Ігор-2022 і скласти конкуренцію Україні.

Швейцарські міста Санкт-Моріц і Давос розглядають можливість подачі спільної заявки на проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року, повідомляє Yahoo! Sports. Президент Олімпійського комітету Швейцарії Йорг Шилд зазначив, що головною перевагою такої заявки є наявність природного снігу і справжні зимові умови. Крім того, він підкреслив: у Санкт-Моріці і Давосі можна створити дуже компактну структуру, щоб до будь-якого об'єкта можна було дістатися пішки.

Санкт-Моріц вже приймав зимові Ігри 1928 1948 року. Крім швейцарського містечка двічі проводити Олімпіаду раніше довіряли лише американському Лейк-Плесіду і австрійському Інсбруку.

Нагадаємо, що минулого тижня про можливість подачі спільної заявки на зимові Ігри 2022 з Польщею і Словаччиною повідомив президент України Віктор Янукович. Щоправда, ймовірні місця проведення олімпійського турніру в цих країнах розташовуються один від одного далі, ніж Санкт-Моріц і Давос. За деякою інформацією, мова йде про польські Краків і Закопане, а також словацький Попрад. Українська заявка передбачала підключення до олімпійських перегонів Львова і курортного містечка Буковель в Івано-франківській області. !zn

Читайте також:

Україна серйозно побореться за право прийняти Олімпіаду-2022

Україна увійшла до п'ятірки претендентів на Олімпіаду-2022

Українка фінішувала другою на етапі Кубка світу з фрістайлу у Буковелі

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі