Шведського функціонера УЄФА можуть усунути з посади через підтримку Росії

Поділитися
Шведського функціонера УЄФА можуть усунути з посади через підтримку Росії © uefa.com
Швед може втратити престижний пост.

Шведська футбольна асоціація може усунути Карл-Еріка Нільссона з посади віцепрезидента УЄФА через підтримку рішення про допуск російських команд серед гравців до 17 років до міжнародних змагань, повідомляє Expressen.

За інформацією джерела, Статут УЄФА припускає, що Нільссона можуть усунути з посади на вимогу Шведської футбольної асоціації. Асоціація не має довіри до шведського функціонера, оскільки він був першим, хто порушив питання про часткове відновлення прав Російського футбольного союзу.

Нагадаємо, УЄФА дозволив молодіжним командам U-17 із РФ виступати на змаганнях без прапора, гімну та національної символіки на формі, а матчі проходитимуть за межами Росії.

Після критики низка європейських країн УЄФА на засіданні Виконкому ухвалила рішення відмовитися від допуску на міжнародні турніри російських молодіжних команд U-17.

Варто зазначити, що аналогічне рішення про допуск ухвалила Міжнародна федерація футболу (ФІФА), яка поки що не відмовилася від цього кроку.

Раніше повідомлялося, щов Бельгії підтримали рішення УЄФА повернути на турніри молодіжні команди з Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі