Шовковський увійшов до трійки найбільш вікових гравців в історії Ліги чемпіонів

Поділитися
Шовковський увійшов до трійки найбільш вікових гравців в історії Ліги чемпіонів Шовковський відстає від двох інших воротарів © ФК Динамо
Голкіпер "Динамо" встановив досягнення в матчі проти "Челсі".

Воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський, зігравши в матчі Ліги чемпіонів проти "Челсі" (1:2), увійшов до трійки найбільш вікових гравців, які виступали в турнірі.

Український воротар у Лондоні вийшов на поле у віці 40 років і 306 днів. Тепер він займає третє місце в списку ветеранів ЛЧ.

Випереджають Шовковського ще два голкіпера. Рекорд належить воротареві "Лаціо" Марко Баллотті, який грав за римлян проти "Реала" в грудні 2007-го у віці 43 років та 253 днів. На другому місці - голкіпер Марк Шварцер, котрий захищав ворота "Челсі" у віці 41 року і 206 днів.

Нагадаємо, Шовковський дебютував за "Динамо" в 1994 році в матчі проти "Кременя". На рахунку голкіпера - більше ніж 600 матчів у футболці київського клубу.

Читайте також: П'ятов побив рекорд Шовковського

Додамо, що в тому ж матчі проти "Челсі" своє ім'я в історію "Динамо" вписав Александар Драгович. Він став першим динамівцем, який забив у єврокубках як свої, так і чужі ворота.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі