Шовковський прокоментував поразку "Динамо" від "Зальцбурга" у Лізі чемпіонів

Поділитися
Шовковський прокоментував поразку © ФК Динамо
Кияни програли у Польщі.

Головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував поразку від "Зальцбурга" у першому матчі плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів.

"Безумовно, я незадоволений грою. У якомусь сенсі я незадоволений і діями арбітра. На Ярмоленкові там був стовідсотковий фол. Якщо це не пенальті, то принаймні дуже небезпечний штрафний. Ми створили багато моментів, щоб забити, але, на жаль, гра складається саме із забитих голів, а не моментів, які ми змогли створити.

Ми ще маємо наступну гру. Готуватимемося до неї. Цей поєдинок ще не закінчено. Було достатньо моментів, щоби забити. Десь не влучили у ворота, десь не встигли замкнути, десь не пощастило і влучили у штангу. Це гра. Ми, безумовно, детально розберемо матч і готуватимемося до того, щоби вдало зіграти у наступному поєдинку", - повідомив Шовковський.

Нагадаємо, перший матч плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" – "Зальцбург" у Польщі завершився з рахунком 2:0 на користь австрійців.

Матч-відповідь команди проведуть в Австрії 27 серпня. Переможець стане учасником основного раунду Ліги чемпіонів, а той, хто програв, вирушить до Ліги Європи.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" здобуло вольову перемогу над "Карпатами" в УПЛ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі