Шість українців зіграють в основній сітці Australian Open

Поділитися
Шість українців зіграють в основній сітці Australian Open Шість українців почнуть боротьбу за титул у Мельбурні © XSport.ua
Став відомий склад учасників Відкритого чемпіонату Австралії.

Шість представників українського тенісу виступлять в чоловічій і жіночій частинах першого в сезоні турніру "Великого шолома".

У чоловічому одиночному розряді країну представлять Олександр Долгополов (36-й номер), Сергій Стаховський (62) та Ілля Марченко (94). У жінок також знайшлося місце трьом українкам. Перепустки отримали Еліна Світоліна (19), Леся Цуренко (33) і Катерина Бондаренко (89).

Варто відзначити, що в минулому сезоні кращий результат серед українок продемонструвала перша ракетка країни Світоліна, яка дійшла до третього раунду і програла лідеру світового рейтингу Серені Вільямс зі США. Серед чоловіків далі за всіх пройшов Стаховський - Сергій вийшов у другий раунд і зазнав поразки від іспанця Давіда Феррера.

Відкритий чемпіонат Австралії пройде у Мельбурні з 18 по 31 січня наступного року. У 2015-му році чемпіонами змагань стали серб Новак Джокович і американка Серена Вільямс.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі