Шість команд Першої ліги готові грати в УПЛ у наступному сезоні

Поділитися
Шість команд Першої ліги готові грати в УПЛ у наступному сезоні У наступному сезоні в УПЛ зіграє 12 команд © ФФУ
Головними претендентами на підвищення в класі на даний момент є "Зірка" і "Гірник".

У наступному чемпіонаті Прем'єр-ліги готові зіграти шість команд з Першої ліги. Про це розповів президент УПЛ Володимир Генінсон.

"Шість клубів Першої ліги подали документи для атестації. Зараз вони розташувалися в турнірці на першому - шостому місцях. П'ять заявок вже оброблено, ніяких проблем немає. З шостою командою є невеликі проблеми, які вони намагаються усунути. Це питання інфраструктури. Тому в принципі шість команд Першої ліги готові претендувати на шість місць у Прем'єр-лізі", - сказав Генінсон.

Відзначимо, що на даний момент перші шість місць у Першій лізі займають наступні команди: "Зірка", "Гірник", "Оболонь-Бровар", "Черкаський Дніпро", "Геліос" та "Іллічівець".

Генінсон підкреслив, що в пріоритеті при виборі учасників Прем'єр-ліги наступного сезону буде спортивний принцип: "У цьому році в пріоритеті спортивний принцип. Тобто зараз головні фаворити за місце в еліті - кіровоградська "Зірка" та "Гірник" з Кривого Рогу. І далі "Оболонь" і "Черкаський Дніпро". Ще один важливий критерій підвищення в класі - відсутність боргів. У цьому році все буде максимально прозоро".

Читайте також: Телеканали запропонували клубам Прем'єр-ліги більше ста мільйонів гривень за сезон

Нагадаємо, раніше на Загальних зборах УПЛ було прийнято рішення проголосувати за проведення чемпіонату сезону 2016-2017, в якому зіграють 12 команд і який буде складатися з двох етапів. Останнє слово в питанні зміни формату Прем'єр-ліги залишається за Федерацією футболу України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі