Шевченко залишається пріоритетним варіантом для збірної Польщі – ЗМІ

Поділитися
Шевченко залишається пріоритетним варіантом для збірної Польщі – ЗМІ Шевченко залишив "Дженоа" у середині січня © Genoa CFC
Український фахівець може прийняти команду наприкінці січня.

Польський футбольний союз оголосить ім'я нового головного тренера збірної 31 січня на Національному стадіоні.

За інформацією джерела, головними кандидатами на цю посаду є Андрій Шевченко та Адам Навалка. При цьому українець має більше шансів здобути цю роботу, повідомляє портал Sportowe Fakty.

Сторони наразі не погодили фінансове питання - український фахівець хоче заробляти близько 2,3-2,5 мільйона євро на рік. Польський футбольний союз може піти шляхом УАФ і платити Шевченку лише частину зарплати, а решту суми доплачуватимуть спонсори.

Також зазначається, що дружина українського тренера Крістен Пазік має польське походження, тому їхній син Крістіан у майбутньому може бути заграний за збірну Польщі.

Цього місяця Андрій Шевченко залишив італійський "Дженоа" після двох місяців роботи у клубі. Під керівництвом українця генуезці провели дев'ять матчів у чемпіонаті Італії та два - у національному Кубку. В активі команди три нічийні результати при шести поразках у Серії А, а також перемога та поразка у кубкових іграх.

Нагадаємо, раніше футболіст "Шахтаря" неоднозначно висловився про співпрацю із Шевченком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі