Шевченко вважає, що з Туреччиною "все було ідеально" до кінцівки матчу

Поділитися
Шевченко вважає, що з Туреччиною "все було ідеально" до кінцівки матчу Шевченко не хоче бачити у збірній "бий-біжи" © twitter.com
Наставник збірної України прокоментував нічийний результат минулого протистояння.

У турецькому місті Конья відбувся матч кваліфікації ЧС-2018 між збірними Туреччини та України. Підопічні Андрія Шевченка вели з рахунком 2:0, але в підсумку не втримали перевагу, пропустивши два м'ячі.

"У першому таймі хлопці грали дуже добре. Ми практично нічого не дали їм зробити. Було дуже багато моментів у нас. Пропустили такий гол за хвилину до кінця. Якщо б не пропустили перший м'яч і пішли на перерву з рахунком 2:0, я думаю, турки може бути десь і повісили б голови", - цитує Шевченка телеканал "Футбол 1".

"Ми грали з хорошим суперником. Хлопці віддали всі сили. Турки десь провалили перший тайм, але сконцентрувалися у другому. Стадіон підтримував добре. Після забитого м'яча вони, навпаки, піднялися і забили нам зі спірного пенальті м'яч. Якщо ми приберемо останні 10 хвилин, то все було ідеально. Першим ділом я сказав у роздягальні, щоб гравці забули цю гру і готувалися до наступної".

"Я задоволений грою команди. Епізоди були дуже хороші, хоча були й слабкі моменти – їх підтягнемо. Результатом після 2:0 не зовсім задоволений. Для мене головне, щоб вони грали у футбол. Я не хочу бачити бий-біжи. Я хочу бачити комбінаційний футбол і вірю, що наші футболісти можуть в нього грати. Навіть якщо це було не завжди, але вони робили дуже хороші відрізки, а значить ми на правильному шляху".

Нагадаємо, в першому матчі кваліфікації ЧС-2018 українці зіграли внічию з Ісландією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі