Шевченко відзначив високий рівень майстерності збірної Хорватії

Поділитися
Шевченко відзначив високий рівень майстерності збірної Хорватії Шевченко визнає перевагу суперника в майстерності © ФФУ
Головний тренер збірної України поділився планами щодо підготовки команди до наступної гри.

За словами Андрія Шевченка, його тренерський штаб в найближчий місяць буде спостерігати за всіма кандидатами в збірну України, щоб запросити на матч з Хорватією найсильніших.

"Для мене важливо подивитися ігри. Ми повинні побачити готовність наших футболістів. Наша ключова позиція - це лівий захисник. Соболь пропускає гру, ми повинні будемо дивитися нових кандидатів, як ми можемо перебудуватися. Може, когось попросимо зіграти зліва.

Важливо, щоб гравці, які грають за кордоном, ті ж Коноплянка, Зінченко і Кравець, отримували достатньо ігрової практики і були готові до цієї гри. Цей місяць буде дуже інформативним. Будемо їздити і дивитися багато ігор, стежити за станом футболістів. Як і в останніх матчах, я буду до кінця дотягувати виклик збірників, щоб на 100 відсотків визначитися з кандидатами", - сказав Шевченко в ефірі програми "Профутбол".

"У мене немає такого вибору, як у збірної Хорватії. У них 35-40 кандидатів, з них 90 відсотків грає в найкращих європейських командах. Кожен із них отримує величезну ігрову практику, кожен з них провідний гравець. На одну гру важливий колектив. Якщо правильно готуватися, то можна підготуватися і без достатньої ігрової практики".

Варто відзначити, що наступний поєдинок підопічні Шевченка проведуть проти хорватів 24 березня в Загребі.

Після чотирьох турів відбіркового турніру до ЧС-2018 збірна України знаходиться на другій сходинці у своїй групі, відстаючи від Хорватії на два очки.

Читайте також: Ярмоленко побив у збірній рекорд Шевченка

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що збірна України зберегла місце в топ-30 рейтингу ФІФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі