Шевченко прокоментував результати жеребкування кваліфікації ЧС-2022

Поділитися
Шевченко прокоментував результати жеребкування кваліфікації ЧС-2022 Мундіаль пройде в Катарі © УАФ
Відбір розпочнеться в березні.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився враженнями від жеребкування відбіркового раунду на чемпіонат світу-2022.

"Ми потрапили в дуже серйозну групу. Безумовно, матчі з чемпіоном світу, збірною Франції, будуть складними. Ми знаємо її силу. Команду Боснії і Герцеговини можна назвати найсильнішою серед перебувавших в четвертій корзині. Фінляндію ми теж знаємо - грали проти цієї збірної в кваліфікації на чемпіонат світу-2018.

Тоді матчі з фінами були важкими. Зараз ця команда продовжує прогресувати. Тільки те, що вона вийшла на чемпіонат Європи, вже є свідченням її прогресу. Не можна скидати з рахунків і Казахстан. Багато чого буде залежати від календаря. Я сподіваюся, найближчим часом ми його дізнаємося, тоді і зможемо розмірковувати докладніше", - наводить слова Шевченка прес-служба УАФ.

Нагадаємо, команда Андрія Шевченка потрапила в групу F, де зіграє проти Франції, Фінляндії, Боснії і Герцеговини та Казахстану.

Груповий раунд кваліфікації на чемпіонат світу-2022 відбудеться з березня по листопад 2021 року. Матчі плей-офф кваліфікації будуть зіграні 24-25 і 28-29 березня 2022 року.

У фінальну частину чемпіонату світу потраплять 10 переможців груп і три переможця плей-офф. У ньому братимуть участь 10 команд, що зайняли другі місця в групах і дві найкращі команди серед переможців Ліги націй, які не пройшли відбір на ЧС. Чемпіонат світу в Катарі пройде з 21 листопада по 18 грудня 2022 року.

Раніше повідомлялося про те, що ФІФА затвердила календар чемпіонату світу-2022 в Катарі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі