Шевченко назвав поразку від Мальти "хорошим уроком"

Поділитися
Шевченко назвав поразку від Мальти "хорошим уроком" Шевченко не робить трагедії з поразки © Динамомания
Наставник команди вважає минулий матч інформативним.

Вчора, 6 червня, в австрійському Граці збірна України провела товариський поєдинок проти команди Мальти в рамках підготовки до матчу відбору на ЧС-2018 проти Фінляндії. Долю поєдинку вирішив єдиний гол мальтійців в першому таймі.

"Всі говорили, що Мальта - слабка команда. Мальта вміє захищатися. Ми сьогодні створили моменти, але не реалізували. Десь спробували дати зіграти всім. Це інформативна гра, футболісти були під навантаженням.

Стовідсоткових моментів практично не виникало, але у нас була повна перевага. Мальта забила свій гол зі стандартного положення, ми десь помилилися. В принципі, це для нас хороший урок. Це була товариська гра. Ті, хто сьогодні не прокинувся, повинні якнайшвидше прокидатися. Попереду у нас важливий матч. Ми повинні бути до нього готові, але не так, як сьогодні", - сказав Андрій Шевченко в інтерв'ю каналу "Футбол 2".

"Ні перед ким відповідальність не знімається. Ми отримали дуже багато інформації, тепер знаємо, хто в якому стані. Ми повинні попрацювати. Попереду дуже важлива гра у Фінляндії. Цей дзвіночок пролунав, всі повинні це зрозуміти".

Нагадаємо, у своєму останньому матчі відбіркового етапу ЧС-2018 збірна України в Загребі поступилася команді Хорватії з рахунком 0:1. Після п'яти турів збірна України знаходиться на третьому місці в групі, пропустивши вперед Хорватію та Ісландію. Наступний матч відбору з Фінляндією підопічні Шевченка проведуть 11 червня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі